În spatele cuvintelor mă aflu eu. Şi îmi place!

În spatele altor cuvinte eşti tu şi restul şi aşa mai departe ... Stăm în spate pentru că în faţă este prea multă lumină şi nu toţi arătăm bine dezbrăcaţi.

~ CUVINTE FĂRĂ CASĂ ~

marți, 16 noiembrie 2010

Discuţii din pernă

                 .
-                 -   Legat de maini si de picioare in corpul tau nu mai stiu sa respir. Linii desenate din noduri nude de carne si degete obosite ce aluneca moale pe santul spatelui tau… le am pe toate. Amortit in stransoarea noastra dureros de placuta ma gandesc deja la urmatoarea. Ca iti cunosc buzele pe care le musti cu pofta, ca iti vad deja pleoapele pe care aluneca aburii de cafea si oftarile lungi ale unei lungi desfatari … este secretul meu. In tine este cald si noaptea este mai lunga caci niciodata nu este prea multa noapte ca sa fim liberi. Forma noastra ce se odihneste intr-o saltea dintr-un pat intr-o camera…dintr-o lume… este libera. Noi suntem cei inchisi. Dar pulsul tau ma trezeste si fug din saltea in pielea ta fierbinte sa ma pierd inca o data in ea si te rog sa ma lasi. Ma lasi?
-           - Lasa-ma sa dorm iubitule. E noapte. Ce faci tu eu nu inteleg … asta as vrea sa-ti spun. Intre zidurile unui turn alb de la marginea orasului te-ai inchis sa-mi fii barbat. Mi-ai aratat de acolo  lumea cum se indoaie si se crapa, am vazut multimea cum se sterge ca si cum nu ar fi fost si cum in valtoarea gurilor noastre o putem construi la loc. Daca avem trupuri ce cresc unul in altul si plamadesc din nimic de ce ne mai rugam? Zeii nu se roaga, sunt liberi. Imbracat in mizeria strazii asteptand raspunsuri, omul fara de chip este inchis. Ce chip ai tu iubitule?
-           - De ce nu stii? Ti-am aratat de atatea ori … oare ma visai atunci? Sa te vad fata, copila ciudata cu plete moi si calde intr-o cupa de alcool si sa ma imbat cu tine in gand ce-as mai vrea acum. Sa ma privesti asa si sa-mi dai tu chip. Sa-l faci al tau si cu unghiile ingropate in obrazul meu sa-mi fii femeie. Eu asa te visez. 100 de ani am asteptat pentru noaptea asta in alb si negru. Si uite cum o zvarluga te-a aruncat in ea … sa vin sa te caut ?
-          Vino sa traiesti in mine. In pantecul meu. O sa-ti dau totul si din mine o sa privesti totul si o sa vezi patul nostru gol caci noi nu o sa mai fim aici. Impletiti si beti si ametiti o sa vrem alt pat, alt timp alt crampei de asfalt pe care sa ne punem formele pudrate in creta alba. Lasa-te fara umbra si cauta-ma!
-           - Esti o noapte foarte ciudata. In bratele mele citesti poezii si ma dezbraci de orice barbat sau femeie am fost vreodata. Ma lasi gol ca sa ma umplii mai tarziu, intr-un tarziu cu … Te caut dar te rog iubito lasa-te in perna ca sa te gasesc.

5 comentarii:

  1. Ce mi-a mai placut, draga Oana! Mult. M-a facut sa zambesc asa...dis-de-dimineata. Un zambet moale, usor adormit. Si sa visez...
    Imagini au inceput sa mi se perinde prin fata ochilor...
    Ma uit la ceata de-afara...si ma gandeam ca-i o perna imensa, in care te poti rataci si te poti regasi...si te poti impleti...iar si iar..
    Si iata...ce efect au scrierile tale:) asupra mea, cel putin:)

    RăspundețiȘtergere
  2. lasa-ti forma peste tot,Oana,asa te va gasi cu toate simturile...
    Tare frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ mina

    iti multumesc pentru cuvintele citite si pentru cele lasate in dar :). sunt frumoase si ma indeamna sa visez mai departe :)

    @ Rodica

    Da, o descopar si o las sa fie forma asa cum vrea ea ca stie mai bine :).
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mia, Oana. Ţi-am mărturisit în urmă cu ceva timp că pentru scrierile tale am nevoie de o stare cu totul aparte şi...în seara asta am avut-o.

    Am îndrăgit articolul tău.

    Scroll şi hazardul m-au condus la el.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)))) bine spus !

    scroll-ul bata-l vina, ce face din oameni :))

    RăspundețiȘtergere